Prezentul document pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul referitor la termenii si conditiile de utilizare a site-ului hidrofor.ro.

Atentie: piesele comercializate pe site-ul nostru nu sunt piese originale, sunt piese compatibile cu marcile TIP si Ebara. Pozele sunt doar elemente informative si pot contine accesorii care nu sunt incluse in produsul de baza.

Site-ul hidrofor.ro este operat de societatea TEHNIK SERVICE TOOLS SRL, cu sediul in Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J03/214/1997. Utilizarea site-ului (prin accesare, navigare sau cumparare de produse) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentate in cuprinsul acestui document – cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Site-ul hidrofor.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui acord in orice moment, fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Pentru a putea fi consultate, “Termenii si Conditiile de utilizare a Serviciilor” vor oferi Utilizatorilor acces permanent.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, transmis, reprodus, distribuit, prezentat, in alte scopuri decat cele legale. Folosirea oricaror informatii urmata de orice fel de utilizare cu scop comercial care se detaseaza de sfera unei copii private reglementate de lege – sau pentru vanzare sau licentiere si fara a obtine anticipat folosirii consimtamantul scris al titularilor drepturilor de proprietate – reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor.

Deasemenea, Utilizatorii au obligatia de a nu afecta in niciun fel elementele de securitate ale saitului, de a nu interactiona prin terte mijloace cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea saitului.

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va recomandam ca inainte de lansarea comenzii, sa verificati atent specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inclusiv prin vizitarea paginii producatorului. Pentru acuratete, va recomandam sa solicitati orice tip de informatii la numarul de telefon afisat pe sait. Raporturile comerciale dintre cumparator si hidrofor.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris la adresa: comenzi@hidrofor.ro), sau pe sait la rubrica CONTACT- ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara precizarea unui motiv, in maxim 14 zile de la primirea produsului. Transportul in acest caz va fi suportat de client. Comerciantul este obligat sa raspunda in timp util cererii si sa confirme valabilitatea acesteia.

 

TERMENI SI CONDITII REFERITOARE LA PLASAREA UNEI COMENZI

  1. Nicio comanda nu va pleca pana nu va fi validata telefonic;
  2. Daca o comanda nu este validata (confirmata telefonic), dupa 72 ore se anuleaza;
  3. Valoarea unei comenzi trebuie sa fie de minim 50 lei;
  4. Costurile de transport difera, in functie de transportator.

 

TERMENI SI CONDITII REFERITOARE LA RETUR SI GARANTIE

Garantia se aplica in conformitate cu Legea Nr. 449/2003 si Legea Nr. 296/2004.
1. Garantia acordata manoperei, pieselor de schimb si accesoriilor este de trei luni.
2. Pentru consumabile se acorda garantie numai in cazul sesizarii unui defect de fabricatie la primire. Sesizarea se face in scris in maxim 48 ore de la primirea coletului.
In cazul validarii existentei defectului de fabricatie, piesa va fi inlocuita gratuit cu alta identica sau similara, conform Legii Nr. 449/2003.

Pierderea sau anularea garantiei poate interveni in oricare dintre urmatoarele cazuri:
1- Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate;
2- Piesa s-a defectat datorita montajului incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
3- Piesa a suferit socuri mecanice, electrice, termice, sau avarii de alta natura.
4- Piesa s-a deteriorat datorita suprasolicitarii utilajului.
5- Piesa s-a deteriorat datorita mentenantei deficitare, intretinerii incorecte/insuficiente a utilajului.
6- Utilajul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de fabricant sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.
7- Piesa a suportat actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.

Conform Legii 449/2003, in cazul in care este necesara aducerea unui produs la starea de conformitate, aceasta trebuie facuta in maxim 15 zile de la intrarea noastra in posesia produsului defect. In cazul unei sesizari garantionale neintemeiata, consumatorul va suporta cheltuielile aferente transportului, plus cele aferente verificarii produsului/materialului reclamat ca fiind neconform ori cu vicii ascunse.

 

ALTE CONDITII:
1. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre factura si continutul acesteia sunt acceptate numai daca au fost formulate in scris in termen de maximum 2 zile lucratoare de la data livrarii.
2. Nu este acceptata la retur acea piesa care prezinta urme de montaj.
3. Nu este acceptat nici returul pieselor deteriorate, murdare, sau cu urme de folosire.


Returul de piese

Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile: „Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract, in scris la adresa de e-mail comenzi@hidrofor.ro sau pe sait la rubrica CONTACT. Un reprezentant al hidrofor.ro va contacta consumatorul pentru stabilirea modalitatii de retur agreata de consumator. Consumatorul va primi adresa pentru retur in functie de alegerea facuta (posta sau curier).

 

Coletul va fi trimis de consumator FARA RAMBURS. Dupa ce ajunge la noi, este verificata starea continutului, urmand ca banii sa fie virati ulterior in cont bancar, sau se va emite un mandat postal pe numele cumparatorului in cel mult 14 zile.

 

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este eligibil doar clientilor persoane fizice.

 

Frauda

Pentru accesarea si folosirea anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Va informam ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre actiunile intreprinse prin intermediul contului pe care il deschideti pe website, de aceea recomandam sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care considerati ca securitatea contului pe care il detineti este compromisa, anuntati administratorul site-ului hidrofor.ro la rubrica “Contact”.

Website-ul hidrofor.ro nu va putea fi facut responsabil pentru bresele de securitate pe care le detineti, si implicit nici pentru eventuale daune directe sau cauzate tertilor tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului hidrofor.ro utilizatorul isi declara tacit acordul asupra faptului ca legile romane guverneaza Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice natura ar apare intre utilizatori si administratorii hidrofor.ro, se vor supune acestei guvernari. Se va incerca mai intai rezolvarea oricarei neintelegeri pe cale amiabila, iar daca aceasta nu este posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul hidrofor.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului hidrofor.ro in orice moment si pentru orice interval de timp, intrerupand astfel temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website – fara nicio notificare prealabila individuala sau generala.

Pentru orice intrebare sau nelamurire referitoare la Termenii si Conditiile de utilizare a websait-ului, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de la rubrica “Contact”.