Datele solicitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation) (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, hidrofor.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile clar specificate, datele personale obtinute de la utilizatori.

Site-ul hidrofor.ro este operat de societatea TEHNIK SERVICE TOOLS SRL, cu sediul in Pitesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J03/214/1997.

Site-ul hidrofor.ro este un Operator al datelor cu caracter personal transmise de utilizatori.

 

De ce sunt necesare aceste date

Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare pentru a va putea furniza Serviciile noastre, urmarind scopurile:

  • Prelucrarea comenzii si furnizarea produselor sau serviciilor dorite;
  • Evaluarea produselor si serviciilor furnizate de noi;
  • Accesul deplin la facilitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea contului;
  • Analiza necesara imbunatatirii site-ului, imbunatatirii ofertei si a publicitatii;
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a plasa propriile comentarii;
  • Pentru a va transmite oferte si mesaje publicitare in cazul in care v-ati exprimat anterior acordul.

 

Cum utilizam datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii, iar hostingul (gazduirea) si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate altor companii cu care noi ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in cadrul unui angajament de confidentialitate si doar in scopurile mentionate in cadrul acestui document.

Foarte important! Site-ul hidrofor.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati,

Vom dezvalui informatii doar daca acest lucru este justificat si numai in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, de a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, in cazul in care ni se solicita, ne vom conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor.

 

Cat timp vom pastra datele

Informatiile utilizatorilor vor fi stocate atat timp cat va cere legea. Daca nu va exista nicio cerinta legala, noi le vom stoca doar atat timp cat va sunt necesare serviciile noastre.

In baza unei solicitari trimise catre hidrofor.ro prin email la adresa [email protected] sau utilizand comenzile din contul de utilizator, puteti solicita anularea contului si stergerea datelor.

Datele cu caracter personal pe care le detinem cu acordul dvs. in scopuri de marketing – vor fi pastrate pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti informari.

 

Drepturile utilizatorului

In cazul in care considerati ca noi detinem date incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest scop prin email la adresa [email protected].

In cazul in care sunteti nemultumit de modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa [email protected].Vom demara in cel mai scurt timp o analiza si vom rezolva orice problema sesizata.